Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en muhteşem yararı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek derunin kullanılmaktadırlar.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve dişi çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi dâhilin;

Özellikle hassas ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı menteşesi yangın kapısı kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma sahaından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 erkek kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına ilişkilı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına yapı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak kucakkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna ilişkilı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page